STVARATELJI ZA STOLEĆA

 POSEBNA NAGRADA I PRIZNANJE ZA POSEBNU INICIJATIVU I PREGALAŠTVO U PREDUZETNIČKOM STVARALAŠTVU U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EVROPI „ STVARATELJI ZA STOLEĆA“

Veoma uspešno vođenje posla, aktivna briga o zaposlenima i društvena odgovornost, krunisani su još jednim značajnim priznanjem za „Novitas Consult“ i direktorku Mariju Ignjatović.

Peti regionalni samit preduzetnika je tradicionalno održan u Dubrovniku od 02. do 04.03.2018. Za 2017. godinu je nominovano ukupno 194 kandidata iz 7 zemalja. Nagrada se dodeljuje u 6 različitih kategorija. O tome ko će dobiti nagradu odlučivao je nezavisni Međunarodni komitet, koji se sastoji od 13 članova.

Nagradu i priznanje za posebnu inicijativu i pregalaštvo u preduzetničkom stvaralaštvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi „ Stvaratelji za stoleća“, Komitet je ravnopravno dodelio preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Novitas Consult“ iz Šapca.

Ovo priznanje je dokaz odanog i vrednog rada direktorke Marije Ignjatović, koja je za samo četiri godine dobrim vođenjem značajno unapredila razvoj preduzeća, kao i samih zaposlenih, koji marljivo sa dosta elana i obavljaju svoje svakodnevne zadatke.

Posebno nam je drago što je Komitet prepoznao značajnu inicijativu koju direktorka Marija Ignjatović ima u rukovođenju „Novitas Consult“-om i svakodnevnoj podršci zaposlenima u preduzeću.